Βιντορέτα: «Μια από τις μεγάλες ομάδες ο ΠΑΟΚ…»


Ιούλιος 12, 2018

Βιντορέτα: «Μια από τις μεγάλες ομάδες ο ΠΑΟΚ…»

Για την κλήρωση του BCL αλλά και για τα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο τεχνικός της Τενερίφης Τσους Βιντορέτα.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως η ομάδας του κληρώθηκε σε έναν απαιτητικό όμιλο, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά σημείωσε στην ιστοσελίδα της Τενερίφη ότι: «Ο όμιλος είναι πολύ απαιτητικός και δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Υπάρχουν δύο κλασσικές ομάδες της διοργάνωσης, όπως η Βενέτσια και ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που πέρσι, πέρασε από τον όμιλο μας στα νοκ-άουτ. Είναι μία από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό».

basketplus.gr
Author:

Powered by WPeMatico

Για την κλήρωση του BCL αλλά και για τα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο τεχνικός της Τενερίφης Τσους Βιντορέτα. Μεταξύ άλλων σημείωσε πως η ομάδας του κληρώθηκε σε έναν απαιτητικό όμιλο, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικά σημείωσε στην ιστοσελίδα […]

Namp_subsys

https://fanaripress.gr/%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82/

Τα Νέα της Ηπείρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *