«Γεια σου Πάνο, τι κάνεις; Εσένα σε συμπαθώ…»


Ιούλιος 12, 2018

«Γεια σου Πάνο, τι κάνεις; Εσένα σε συμπαθώ…»

Ο «θερμός» διάλογος Καμμένου – Τσαβούσογλου

Στο παρελθόν τον είχαν χαρακτηρίσει ακατάλληλο για τη θέση του υπουργού Αμυνας. Ομως, η τουρκική διπλωματία ξέρει από κόλπα και παζάρια γι’ αυτό και μόλις ο Τσαβούσογλου συνάντησε τον Πάνο Καμμένο, άρχισε τις προσεγγίσεις. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου βλέποντας τον έλληνα υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στην σύνοδο του NATO του είπε:

«Γεια σου Πάνο, τι κάνεις; Εσένα σε συμπαθώ, μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας» είπε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, ο οποίος ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τον έλληνα υπουργό.

Ο κ. Καμμένος απάντησε αναφερόμενος αμέσως το θέμα των δύο ελλήνων στρατιωτών που κρατούνται επί τέσσερις μήνες στην Αδριανούπολη, δίχως να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

«Στο χέρι σου είναι [να τα βρούμε]. Όσο κρατάτε τους δύο έλληνες στρατιωτικούς επιλέγετε εσείς τον άλλο δρόμο», είπε.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

The post «Γεια σου Πάνο, τι κάνεις; Εσένα σε συμπαθώ…» appeared first on Enimerosi24.

Powered by WPeMatico

Ο «θερμός» διάλογος Καμμένου – Τσαβούσογλου Στο παρελθόν τον είχαν χαρακτηρίσει ακατάλληλο για τη θέση του υπουργού Αμυνας. Ομως, η τουρκική διπλωματία ξέρει από κόλπα και παζάρια γι’ αυτό και μόλις ο Τσαβούσογλου συνάντησε τον Πάνο Καμμένο, άρχισε τις προσεγγίσεις. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου βλέποντας τον έλληνα υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στην […]

Δονάτος Παππάς

https://fanaripress.gr/%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%83%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80/

Τα Νέα της Ηπείρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *