Διήμερη επίσκεψη Σκουρλέτη στην Πρέβεζα 14-15 Μαΐου

Στην Πρέβεζα θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε μια περίοδο που εντείνεται και κορυφώνεται ο διάλογος επί του σχεδίου νόμου με την επωνυμία «Κλεισθένης».

Ο Υπουργός ως καλεσμένος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, θα συμμετέχει με ομιλία του σε ανοιχτή εκδήλωση, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και θεσμικές αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Την Τρίτη το πρωί, θα βρεθεί στο Δημαρχείο της πόλης πραγματοποιώντας διαδοχικές συναντήσεις με τους δημάρχους, Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη, Ζηρού Νίκο Καλαντζή και Πάργας, Αντώνη Νάστα, καθώς και με τον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας, Στράτο Ιωάννου.

Πέραν των θεμάτων για τις μεταρρυθμίσεις στην αυτοδιοίκηση, τόσο ο κύριος Μπαΐλης όσο και ο κύριος Ιωάννου, αναμένεται να θέσουν υπόψη του υπουργού Εσωτερικών και το πρόβλημα από τις κατολισθήσεις στην Κρυοπηγή.

Το πρόγραμμα του υπουργού Εσωτερικών έχει ως εξής:

Δευτέρα, 14 Μαΐου
13:00 Επίσκεψη στην Κρυοπηγή Πρέβεζας, η οποία έχει πληγεί από κατολισθήσεις
19:30 Ομιλία στην ανοιχτή εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και θεσμικές αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Τρίτη, 15 Μαΐου

11:00 Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας, Στράτο Ιωάννου και τους Δημάρχους Πρέβεζας, Χρήστο Μπαΐλη, Ζηρού, Νικόλαο Καλαντζή και Πάργας, Αντώνη Νάστα, στο Δημαρχείο Πρέβεζας

The post Διήμερη επίσκεψη Σκουρλέτη στην Πρέβεζα 14-15 Μαΐου appeared first on Aftodioikisi.gr.

Απάντηση